WordPressnyheter

Snabbare hemsidor är viktiga om man vill nå resultat i sökmotorerna. Många teman är idag byggda för att nå upp till dessa krav. Farten kan förbättras ännu mer genom att anpassa koden.

Gör din hemsida effektiv med rätt tema

Ett snyggt tema hittar man enkelt på nätet, trots att utbudet kan vara svårt att få grepp om. Funktioner och estetiska element förnyas och anpassas enligt vad som är trendigt. Ett nytt tema kan därmed     bidra med en fantastisk uppfräschning för din sida helt kostnadsfritt

Internetmarknadsföring

Internet ger tillfällen till exponering vilka kan leda till stark påverkan och många nya kontakter. Många lägger därför ned rejält med resurser på marknadsföring på internet. En bra metod för att synas omedelbart men ändå under en längre tid är att kombinera sökmotoroptimering med reklamkampanjer. I tilläggsprogrammen hittar man allt man kan tänka sig som man kan tänkas använda i arbetet med WordPress, och det är därmed en grundläggande byggsten. Inom       plugins så finns det ett antal vanliga inriktningar, varav bildgallerier, formulär för kontakt, grafik, och skydd mot spam är några. En del kostar, andra kommer kostnadsfritt.